Hoe retourneert u?

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dat kan voorkomen. Wij stellen hoge eisen aan onze service, dus zijn wij er voor u wanneer u niet volledig tevreden bent.
Het aanmelden van een retour van een product kan tot 14 dagen na aankoop. Vervolgens heeft u nog maximaal 14 dagen voor het daadwerkelijk retour zenden van het product. Het aanmelden van een retour kan door het voor te melden per e-mail, door middel van retour zenden of door ons bedrijf te bezoeken. U geeft op het retourformulier aan wat de reden is én hoe u verder geholpen wilt worden.

Bij het retourneren van een aankoop waar u niet tevreden over bent, dient u als afzender zelf de verzendkosten te betalen. Indien uw product defect blijkt te zijn na verzending, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. U ontvangt dit bedrag tijdens de creditering van uw retour. U ontvangt de creditering van ons binnen uiterlijk 14 dagen.

Stappenplan

1. U vult dit formulier compleet en naar waarheid in en u stopt dit in de doos.
2. U stuurt het pakket op naar onderstaand adres.
3. U ontvangt een e-mailbericht wanneer uw retour ontvangen is inclusief bevestiging of uw klacht gegrond is (mits van toepassing).
4. U ontvangt binnen 10 werkdagen uw geld terug op de door u aangegeven bankrekening. 

Retouradres

OutletGendringen.nl afdeling Retouren
Ompertsestraat 8
7045AJ AZEWIJN
Nederland


Herroepingsrecht

In de periode van 14 dagen na aankoop is het niet toegestaan het product uitgebreid te gebruiken en vervolgens te retourneren. U mag een product testen om te kijken of er geen defecten aan het product zijn. U mag het product, indien van toepassing, in die tijd het product niet activeren en/of licentiecodes gebruiken.

Meer gebruiken dan dat nodig is kan er voor zorgen dat het herroepingsrecht vervalt.


Waardevermindering

Het herroepingsrecht geeft u de mogelijkheid ‘op zicht’ te beoordelen. Mocht u tijdens de herroepingsperiode het product uitvoerig gebruiken, kan er een waardevermindering worden gehanteerd. Dit kan oplopend tot 100% van het aankoopbedrag.


Niet te retourneren producten

Er is een aantal producten die niet geretourneerd kan worden, dit zijn bijvoorbeeld:
• Maatwerk bestellingen;
• Ingewisselde korting- en/of tegoedbonnen;
• Artikelen die om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden;
• Software, games, Cd’s en Dvd’s waarvan de verzegeling verbroken is.